ΙΣΤΟΡΙΑ | DeuxΚ Bakery Patisserie Aikaterini Korka

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ίστορία

Ο φούρνος έχει τη δική του ιστορία, η οποία ακολουθεί την διαδρομή μιας οικογένειας μέσα από 3 γενιές. Όλα ξεκινούν το μακρινό 1909, όταν η Κατερίνα Κορκά (κατα κόσμον Κατερινούλα), άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Παύλου Χαρίση. Ένας τούρκικος φούρνος, μεράκι, και πέντε ζευγάρια χέρια αρκούσαν για να γίνουν περιζήτητοι στα γύρω χωριά.

Τα χρόνια πέρασαν, μαζί τους πέρασε κι ο φούρνος στο γιο της οικογένειας Γιάννη Κορκά. Ο φούρνος έγινε σωστή επιχείρηση, μετά από έξυπνες επενδύσεις και το κατάλληλο ρεκτιφιέ! Με τη στήριξη των τοπικών μύλων, ο Γιάννης εδράιωσε την παρουσία του φούρνου στην περιοχή, κι έτσι το 1992, η κόρη του, Κατερίνα Κορκά μαζί με το σύζυγό της Αχιλλέα Μουτουσίδη, αναλαμβάνουν μια ήδη επιτυχημένη επιχείριση. Με τη σειρά τους, πάνε τον φούρνο ένα βήμα παραπέρα, και το 1998 ανοίγουν το δεύτερο κατάστημά τους στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σταδιακά, τα καταστήματα και τα πρατήρια πλήθαιναν, κι έτσι πλέον μετρούν 6 καταστήματα και υποκαταστήματα, απασχολώντας 35 υπαλλήλους.

Θα τους αναγνωρίσετε από την ξεχωριστή ποιότητα των χειροποίητων προϊόντων τους.

Θα τους προτιμήσετε για το μεράκι και την αγάπη τους γι αυτό που κάνουνε.

Θα σας θυμούνται γιατί προσπαθούν να εξυπηρετήσουν καθέναν και καθεμία από σας όσο καλύτερα μπορούν.

Σας ευχαριστούν για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

 

Βρείτε τους στα παρακάτω σημεία:

Κοζάνη

Κωνσταντίνου Καραμανλή 22

Μακρυγιάννη 2

Αιόλου 1

Παύλου Μελά 2

Μαματσίου και Μοναστηρίου γωνία (Με την επωνυμία Αχιλλέας)

Πτολεμαϊδα

25ης Μαρτίου 61Α (με την επωνυμία Αχιλλέας)